Friday, July 28, 2017

New look for our living hall

Assalamualaikum. Salam hari Jumaat.. 

Before raya haritu, kitaorg survey2 harga nak tambah divider and kabinet tv utk rumah. 

dah lama plan, duit pon kumpul sikit2.. so nak usha, kot2 duit dah cukup..





camni la rupa nya bila dah tambah divider and kabinet tv kecik comel tu. 

nampak mcm cacat sket sbb dinding kemain besar, tv kabinet kecik je.

dah itu je yg kitaorg mampu..tp xpe, ada plan for future utk buat featured wall...
gitu..berapa ribu pulak nak kena kumpul ni..




kusyen tu besar gedabak sgt. 
rasa nak jual yg set 3 tu..
nak beli kusyen warna lain yg jenis seat asing2..

tapi sapa nak beli...? hmmmm

bunga atas rak tv tu eh bukan bunga, daun je..

beli satu sbb takut tak sesuai..

skali tgk ok gak..
but now dah ubah letak atas meja makan, sbb iyaadh suka tarik2.


painting tu kitaorg beli kat Bali tahun 2014.
2017 baru pergi frame..
:D

tak tau nak letak mana, so letak kat ruang makan..

so far, meja makan tu dah berapa kali goyang2..kitaorg baiki je sendiri.

tunggu next belanjawan..target meja makan, karpet cantik, wall cantik..

banyak betul nak kena tambah..

satu satu

xde pressure...

:D

No comments:

Post a Comment

Drop you thoughtful cherry here. Thank You =)
Sila datang lagi...